Udruga Metamedij poziva volontere na Festival Media Mediterranea 25

Udruga Metamedij organizira 25. izdanje Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg će se od 21. do 29. travnja 2023. godine u Puli održavati različiti programi: izložbe mladih autora/ica Zlatna lubenica 7.0 te retrospektivnu izložbu „Tomorrow’s Parties“ i glazbeni program uz DJ-eve i elektronsku muziku.

Tema ovogodišnjeg festivala je „Tomorrow’s Parties“, a po običaju održat će se u centru grada: Gradskoj galeriji Pula, Europskom centru za mir i razvoj (ECPD) i Galeriji Cvajner. Kako bismo ga uspješno sproveli potrebna nam je i vaša pomoć! Tražimo pet (5) volontera koji će pomoći u promidžbi, dočeku gostiju, asistiranju tehničarima u postavljanju i skidanju izložbi, brizi oko cateringa… Prijava se vrši OVDJE ili putem linka na internetskoj stranici www.metamedia.hr.

Volontiranje na festivalu je savršen način za doživjeti festivalski duh i upoznati se s organizacijom manifestacija, upoznati mlade afirmirane i neafirmirane umjetnike/ce iz zemlje i inozemstva, te postati dio festivalskog tima koji će građanima i ovoga puta ponuditi inovativan i bogat program.

Odgovori

Pin It on Pinterest