U Humanitarnoj akciji “Za žene” prikupljeno nevjerojatnih 4.017 eura!

Ove su subote brojni ljubitelji tetovaže pokazali veliko srce i odazvali se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji “Za žene”, koju je samoinicijativno pokrenuo Matteo Kociančić, pulski tatoo majstor, vlasnik tattoo studija HOOD INK, kako bi pomogao radu Kluba žena Gea Pula.


Jučer je u DC Karlo Rojc bilo zaista živo i čekalo se u redu za željenu tetovažu. Tattoo majstori Matteo Kociančić i Brane Doričić te Luisa Del Bianco, koja je bila zadužena za piercing, tijekom punih dvanaest sati uspjeli su tetovirati 27 i pirsati čak 46 posjetitelja, koji su pod organizacijskom palicom Noemi Delbianco bili raspoređeni po terminima.

Prikupljeno je nevjerojatnih 4.017 eura, a sav prihod namijenjen je Klubu Gea Pula koji provodi brojne programe i pruža psihosocijalnu podršku i rehabilitaciju ženama oboljelim i liječenim od raka dojke ali i drugih malignih bolesti.
U opuštenoj atmosferi mladi su uz željenu tetovažu, dobili važnu poruku o važnosti preventivnih pregleda.

Vrijednost ove akcije je i u mogućnosti da se dopre do mladih djevojaka, osvijesti ih o problemu raka dojke od kojeg sve češće obolijevaju i mlađe žene i ukaže na nužnost redovitih  samopregleda dojki i preventivnih pregleda. Tako su ovi divni mladi ljudi, Matteo Kociančić, Luisa Delbianco i Brane Doričić postali u pravom smislu riječi ambasadori Kluba Gea Pula.

Odgovori

Pin It on Pinterest