Prezentacijski koncert Devina Juraja u Puli


U Circolu u Puli gdje je mnogo mladih talenata započelo svoju karijeru 23. ožujka čeka vas jedinstveni nastup multitalentiranog kantautora Devina Juraja. Upravo je Circolo u Puli nakon koncerta U Zagrebu , odabrao 22-godišnji pjevač iz Pule za svoj prvi prezentacijski nastup u Puli, a za taj datum priprema pravu poslasticu za ljubitelje dobre glazbe.

Na koncertu će izvesti svoje autorske pjesme “Insignia”, “Dan dva”, “Trajat će”, “Samo tvoj” “Domani “Level Up”, koje su već pronašle put do svoje publike, ali počastit će okupljene i jedinstvenim obradama najvećih hitova njegovih omiljenih glazbenika kao što su Bon Jovi, Black Veil Brides , Chris Stapleton, Lana del Ray, Justin Bieber, Dino Merlin, Frank Sinatra. Pjevat će i pjesme sastava Europe i Journey te popularnih eurovizijskih pobjednika iz Italije, grupe Måneskin i nikad zaboravljenog Elvisa.


Ovaj Istrijan iz Pule s radnom adresom u Zagrebu, iza sebe ima već impresivan broj osobnih pobjeda uz zanimljiva postignuća. Pjesme koje, za tako mladog autora, skupljaju do respektabilnih 100 tisuća pregleda na YouTubeu nose dozu mladenačke melankolije, ali i euforije, atmosferu svjetske produkcije, no i utjecaj prostora gdje živi, a sasvim širok spektar ritmova i tema jasno govore kako Devin Juraj ima neporeciv talent. U dugom procesu stvaranja i eksperimentiranja, Devin je otkrivao sebe i svoj glazbeni senzibilitet te se napokon pronašao, a predstavljanje Devinovog završnog viđenja čeka vas u Circolu!


Zabilježite si u kalendar 23. ožujka u 20.30 sati i ne propustite odličan provod u Circolu uz dobru glazbu s Devinom Jurajem u glavnoj ulozi.
Uz Devina, nastup će obogatiti i producent i klavijaturist Aleksandar Valenčić, duo Irena i Mauro Giorgi te DJ Mylo a priprema se i modna revija dizajnera Sasche Obradovića. Djevojke Ananda i Sara iz plesnog studija Transform iz Zagreba obogatiti će plesne sekvence, dok će Lena Habalija, Daria Udossi te Michelle Salome Kursar nositi divne kreacije.

Za ukrase na pozornici biti će odgovorna Leona Pučnikar Radaković,  za frizure Kristina Brkić frizerski salon Artistic te šminku Tea Flego.

Odgovori

Pin It on Pinterest