Na državnom kickboxing prvenstvu u Poreču najuspješniji borci iz Pule!

U nazočnosti brojnih sportaša te sportskih dužnosnika, Poreč je u subotu 25.03.2023. bio domaćin kickboxing Prvenstva Hrvatske u disciplinama point fighting (PF) za mlađe kadete, juniore i seniore te u kick lightu (KL) za seniore.

Nastupilo je 258 natjecatelja iz 42 hrvatska kluba a najuspješniji su bili kickboksači pulskog Planet Sporta koji su osvojili deset zlatnih, pet srebrnih i pet brončanih odličja.

Tim povodom prigodne nagrade i pehare, treneru Ediju Viškoviću za najbolji klub u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji ali i sveukupno na natjecanju dodijelio je predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza gosp. Tomislav Bilandžić.

Državni prvaci u point fightu postali su Elizabeta Crnković seniorka do 70kg, Michael Stenta u juniorima do 79kg i seniorima do 74kg, Ivano Čelić u juniorima do 94kg i seniorima do 89kg, Ivan Udović u juniorima i seniorima do 57kg , Matan Katalinić u seniorima do 63kg, Sandi Stenta u juniorima do 69kg i Niko Stojkovski u mlađim kadetima do 32kg.

Ostala osvojene medalje; kod mlađih kadeta bronca Vita Lazarića do 37kg, srebro Luke Grabara do 32kg i srebro Tina Petrića do 42kg. Kod juniora srebro osvaja Patrick Petrić do 57kg, brončani Noa Jaklin i Matan Katalinić do 63kg, Martina Grabar srebrna u juniorima i osvojena bronca u seniorkama do 65kg, te u dobnoj skupini seniori Marko Džin osvojeno srebro do 89kg i Noa Jaklin bronca do 63kg.

Turnir u Poreču je jedno od izlučnih natjecanja za mjesto u Hrvatskoj kickboxing reprezentaciji.

Organizatori prvenstva bili su Hrvatski kickboxing savez (HKBS) i Kickboxing klub King iz Poreča.

Odgovori

Pin It on Pinterest