Grad Pula objavio Javni poziv za financiranje programa,  projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije u 2023. godini

U srijedu, 5.travnja 2023. godine Grad Pula objavio je Javni poziv za financiranje programa,  projekata,  manifestacija  i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije  na području Grada Pule u 2023. godini.

Grad Pula poziva udruge i ostale neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima od interesa za opće dobro, a koje pridonose razvoju sljedećih prioritetnih područja:

1. RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA – vjerske zajednice, nacionalne zajednice i manjine,

                                                               udruge proizašle  iz rata i sindikalne organizacije,

2.  ZAŠTITA OKOLIŠA (otpad, zelene površine, more),

3. RAZVOJ GOSPODARSTVA (poljoprivreda i  ruralni razvoj, malo gospodarstvo).

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva, odnosno najkasnije do 5. svibnja 2023. godine. Rok za podnošenje prijava na prioritetno područje 2. Zaštita okoliša i prioritetno područje 3. Razvoj gospodarstva je do 30. studenoga 2023. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih proračunskih sredstava za te namjene.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 116.801,00 eura.

Tekst Javnog poziva i popratna dokumentacija  objavljeni su na mrežnoj stranici Grada Pule www.pula.hr u rubrici u rubrici Rad gradske uprave, Natječaji i nadmetanja,  a možete ih pronaći i na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/novosti/natjecaji-i-nadmetanja/detail/25091/javni-poziv-za-financiranje-programa-projekata-manifestacija-i-aktivnosti-od-interesa-za-opce-dobro-koje-provode-udruge-i-ostale-neprofitne-organizacije-na-podrucju-grada-pule-pola-u-2023/

Odgovori

Pin It on Pinterest