10. svibnja “Prvi regionalni nogometni meetup” u Ožujsko pub zaobilaznici!

Foto: Germanijak / Ivo Čagalj / Pixell

Prvi gost ovoga meetup-a je Ivan Kepčija

Football Corner je tim  nogometnih i sportskih  entuzijasta kojima je cilj  povezati, poboljšati te razvijati  sport u praksi.

“Kako bi bili u korak s vremenom,  odlučili smo organizirati prvi regionalni  nogometni meetup. Meetup je zamišljen kao mjesto okupljanja nogometnih i sportskih entuzijasta željnih stjecanja novih, modernih ideja i iskustava. Ideja se rađa već izvjesno vrijeme, ali osjetili smo da je sad pravi trenutak za ovakvu vrstu edukacije.

Ovo je prvi meetup ovakve vrste u ovom dijelu Hrvatske. Posebno smo ponosni što kao prvog gosta možemo predstaviti istarskog stručnjaka sa međunarodnim iskustvom. Želja nam je da ovakva vrsta okupljanja, kojih će biti još u budućnosti, stvori nova poznanstva i sinergiju među trenerima, te ostalim zaljubljenicima u nogomet, te da će istovremeno poticati trenere na dodatne i daljne edukacije kako bi imali što više ‘Kepčija’. Ulaz je besplatan, a broj gostiju je ograničen isključivo prostornim kapacitetima Ožujsko Pub-a. Budi željan znanja i pridruži nam se!” – poručili su organizatori ovoga projekta Paolo Grbac i Kristijan Glavaš.

Kada? 

  • 10. svibnja 2023.

Gdje? 

  • Ožujsko Pub Zaobilaznica Pula u 19:00h

Odgovori

Pin It on Pinterest