Infobip na tri dana okupio lidere iz raznih industrija kako bi razgovarali o poboljšanju korisničkog iskustva

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, ovoga tjedna u Vodnjanu, Rovinju, i na Brijunima organizirao je Brioni Unlocked, event na kojem su se okupili najveći stručnjaci i lideri iz različitih industrija diljem svijeta kako bi definirali i istaknuli najbolje prakse u segmentu korisničkog iskustva. Pod temom „Okupljamo industrijske lidere kako bismo preoblikovali budućnost korisničkog iskustva“, organizirane su radionice i okrugli stolovi za istraživanje sljedeće generacije komunikacijskih platformi i dublje istraživanje budućnosti korisničkog iskustva.

„Drago nam je biti domaćin ovako važnog događaja koji nam pomaže da što bolje odgovorimo na potrebe naših klijenata te na jednoj osobnijoj razini učvrstimo odnos s njima. Teme koje smo iznijeli na radionicama pomno su razrađene te nam pomažu da detektiramo poteškoće naših klijenata koje imaju u komunikaciji s krajnjim korisnicima i ponudimo rješenje, a što će rezultirati znatno poboljšanim korisničkim iskustvom“, izjavio je Silvio Kutić, suosnivač i izvršni direktor Infobipa. Od partnera i klijenata tu su bili stručnjaci iz SAD-a, Egipta, Italije, UAE, Francuske, Grčke, Velike Britanije, Irske, Švicarske i Hrvatske.

Nakon odrađenih radionica u kojima su u fokusu bili sljedeće generacije trendova u cloud komunikaciji i evolucija Infobipove platforme prema sveobuhvatnom konverzacijskom iskustvu (conversational everything), u Rovinju se pričalo o digitalnoj transformaciji, hiperpersonalizaciji, te što će to točno pokretati promjene po pitanju korisničkog iskustva.

Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa izjavio je kako je budućnost upravo u konverzacijskom pristupu između brendova i korisnika, što u potpunosti i omogućuje Infobipova platforma: “U našem pristupu poslovanju uvijek težimo ko-kreaciji s našim klijentima i partnerima kako bismo zajedno došli do inovativnih rješenja za konverzaciju s korisnicima. Oni najbolje znaju što točno krajnji korisnici žele za vrhunsko korisničko iskustvo koje neprestano evoluira unutar naše industrije. Ovo trodnevno okupljanje industrijskih lidera omogućilo nam je da još više podignemo razinu kvalitete naših zajedničkih usluga“.

Zadnji su dan sudionici imali priliku posjetiti Infobipov kampus u Vodnjanu, a osim edukativnog dijela, ovaj je event za sve prisutne bio i mjesto povezivanja različitih industrija i regija.

O Infobipu:

Infobip je krenuo kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri. Danas, sa 16 godina iskustva u IT industriji, globalno zapošljava više od 3700 ljudi te posluje na šest kontinenata kroz više od 70 ureda. Razlog ovolikom uspjehu su Infobipova komunikacijska platforma i usluge za poslovne subjekte koje mogu doprijeti do gotovo 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja. Time je omogućena besprijekorna mobilna komunikacija poslovnih subjekata s njihovim krajnjim korisnicima – na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima, kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama i tehnološkim kompanijama. Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi pri čemu surađuje s najvećim svjetskim chat aplikacijama poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama te s globalno poznatim brendovima poput Virgin Megastore, Strave, Ubera, Zendeska, Burger Kinga i mnogim drugima.

Odgovori

Pin It on Pinterest