„Posljednja Večernja“ uskoro na pulskom Kaštelu

foto: arhiva Zvjezdica Petra

Pervan: „Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“

Na oduševljenje brojnih fanova Večernje škole u Puli i Istri, predstava „Posljednja Večernja“ 7. lipnja stiže u Pulu, na Kaštel, s početkom u 20.59 sati.

„Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…“ najavljuje Željko Pervan ususret dolasku u Pulu.

Nema sumnje da je ova urnebesna predstava trenutno najtraženija ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji, a na turneji se pokazala i najboljom terapijom za sve kojima bar na jednu večer treba bijeg od životnih problema i svakodnevice. Kako vrijeme ide, turneja se proširuje na nove gradove, a sve ljubitelje originalnog humora Večernje škole u Puli uistinu očekuje spektakl smijeha i vrhunske zabave. Kako ni jedna izvedba „Posljednje Večernje“ na ovoj turneji nije identična, publiku na Kaštelu očekuju i neka iznenađenja.  

Inače, svoja je prva televizijska emitiranja legendarna „Večernja škola“ započela na zagrebačkoj OTV televiziji još 1995., a u originalnoj postavi bio je i pokojni glumac Đuro Utješanović. Serijal „Večernja škola“ s emitiranjem na OTV-u vrlo je brzo izrastao u pravi fenomen te je s OTV-a zbog ogromne popularnosti preseljen na HRT, a potom na Novu TV. Serijal je stekao brojne poklonike širom regije pa je puno puta repriziran, a na You Tube-u u kontinuitetu ima masovne preglede.

„Od 1995. pa do 2008. godine naša je ‘Večernja škola’ imala jednu premijeru tjedno što je veliki uspjeh jer kazališta imaju dvije tri premijere godišnje. Nije riječ o čistoj improvizaciji, svaka emisija imala je temu oko koje smo raspravljali i dogovarali se na način da nitko od nas ne ‘izađe’ iz lika“, naglašava Željko Pervan  i zaključuje: „Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“. A Pervan je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u predstavi  „Posljednja Večernja“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Ulaznice za „Posljednju Večernju“ u Puli, 07.06. mogu se kupiti u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima u Eventimovoj mreži.

U Puli, ulaznice se mogu kupiti i na ovim prodajnim mjestima:

–           BP PETROL CRODUX PULA, Mutilska ulica  58,

–           Turistička agencija Albatours, Premanturska cesta 14,

–           Exclusive Change mjenjačnica, Pula Kaufland, 43. Istarske divizije,

–           Tisak Media Pula, Flanatička 1,

–           BP PETROL CRODUX PULA, ŠIJANA, Cesta prekomorskih brigada 40,

–           Activa travel Istra d.o.o., Scalierova 1,

–           Exclusive Change Pula City Mall, Ul. Rimske centurijacije 101.

Odgovori

Pin It on Pinterest