Obilježavanje Međunarodnog dana roditeljstva

Grad Pula kao Grad prijatelj djece u srijedu, 1. lipnja 2023. godine organizira u predškolskim i školskim ustanovama obilježavanje Međunarodnog dana roditeljstva aktivnostima za djecu i roditelje.

Povodom Međunarodnog dana roditeljstva, suradnjom Grada Pule i Obiteljskog centra, organizira se radionica za osnaživanje roditelja u Osnovnoj škola Kaštanjer s početkom u 17,00 sati. Predavanju je moguće prisustvovati uz prijavu na e-mail adresu: vpk@pula.hr.

Predškolska djeca Dječjeg vrtića Mali svijet istoga će dana u svojim prostorima izložiti dječje crteže na temu „Zašto su nam roditelji važni“.

Grad Pula je nositelj titule „Grada prijatelja djece“ od 2011. godine čime je dobio službeno priznanje za kvalitetno provođenje različitih aktivnosti koje unapređuju i podižu kvalitetu života djece i mladih u Puli. Time se Grad Pula, kao prvi istarski grad koji je dobio status Grada prijatelja djece, obvezao da će štiti prava i potrebe djeteta, stvarajući pritom sigurno i poticajno okruženje za život djece i njihovo izražavanje. 

Odgovori

Pin It on Pinterest