Elemental + Jonathan + Disco Incognito u Puli 10.6.2023. na pulskom Kaštelu

Foto: arhiva

U subotu 10.06.2023. u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre, na otvorenom, na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Puli, zagrebački Elemental će proslaviti 25 godina karijere,a riječki indie rockeri Jonathan će otvoriti večer 4. Open seson fest koji će trajati duboko u noć sa after partijem „Disco Incognito“ i biti će besplatan za sve posjetitelje.

Disco kugla je spremna, a za disco, funk i house trake će se pobrinuti DJ XXL i DJ Ahel.

ELEMENTAL

Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, vrijeme je da ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi koncertom u Puli.

Podsjetimo, svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom kada je okupio 4500 ljudi, svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije „Sve, samo ne romantika!“, koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma „XOXO“, a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu. Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album „Ilica“ objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme uskoro.

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom još jednom će dokazati kako pjesme poput „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ ili, primjerice, „Tako lijepa“ nisu olako nagrađene glazbenim statuama te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto.

SATNICA

20:30h – Vrata

21:30h – Jonathan

22:30h – Elemental

00:30h – Disco Incognito w DJ XXL & DJ Ahel

04:00h – Kraj

Ulaznice se mogu pronaći po 18 eura preko entrio sustava i na ulazu.

Odgovori

Pin It on Pinterest