Grad Pula organizira praćenje finala Lige nacija na Forumu

Foto: arhiva

Nedjelja, 18. lipnja u 20:45

Potaknuti još jednim sjajnim nastupom hrvatske nogometne reprezentacije, Grad Pula i Javna ustanova Pula Film Festival, a na inicijativu novinara Hine Daniela Sponze, organiziraju u nedjelju na središnjem gradskom trgu – pulskom Forumu praćenje finala, putem velikog LED ekrana veličine 6,5 x 3,5 metra uz popratni glazbeni program pod vodstvom DJ-a Denisa Goldina.

„Nakon što je naša reprezentacija sinoć u Nizozemskoj izborila finale Lige nacija spremno smo krenuli u pripreme za organizaciju zajedničkog praćenja finalne utakmice. Zaista smo sretni što je pred svima nama nekoliko dana pozitivnog navijačkog raspoloženja te ćemo na odličnoj lokaciji navijati za naše „vatrene“. Pozivam sve naše građanke i građane da u što većem broju dođu i pridruže se navijačkoj „groznici“ na Forumu“, pozvao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Izabranici Zlatka Dalića još su jednom ispisali povijest hrvatskog nogometa, osiguravši plasman u svoje prvo finale Lige nacija, u trećem izdanju tog europskog natjecanja. Hrvatska nogometna reprezentacija borit će se za naslov pobjednika Lige nacija nakon što je u polufinalu svladala domaću Nizozemsku 4:2 nakon produžetaka.

Pulski Forum tako će još jednom biti poprište nogometne euforije, a građanke i građani, ali i brojni gosti moći će ponovno uživati u praćenju utakmice hrvatske nogometne vrste.

Finale Lige nacija na programu je u nedjelju, 18. lipnja 2023. godine u 20:45 sati.

Odgovori

Pin It on Pinterest