„Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE!“ – promocija knjižice o Medulinskoj lokvi čiji su autori učenici 3. razreda medulinske osnovne škole

U utorak, 20. lipnja 2023., s početkom u 18.30 sati, na lokalitetu Medulinske lokve biti će održana promocija netom otisnute jedinstvene publikacije. Pod nazivom „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE!“, poput istoimenog projekta u okviru kojega je nastala, edukativno-zabavna knjižica posvećena jedinoj preostaloj lokvi u Medulinu, djelo je promišljanja i svijesti učenika 3. razreda OŠ dr. Mate Demarin, Medulin. Upravo su najmlađi mještani Medulina autori tekstova i ilustracija kojima je publikacija opremljena, a koji su nastali pod vodstvom i mentorstvom učiteljice razredne nastave Jasminke Zović.   

Organizator događaja je Udruga Sakramenski, nositelj projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE!“ koji se provodi uz financijsku podršku Općine Medulin te se promocija održava kao dio programa obilježavanja 30 godina njenog postojanja i rada, u sklopu Dana Općine Medulin 2023. godine. Organizatori pozivaju sve zainteresirane mještane i posjetitelje, male i velike, da dođu podržati i čuti što nam naši najmlađi poručuju te proslaviti u zajedničkom druženju njihov vrijedan rad i postignuće.

Uz napomenu da će tijekom promocije za sudionike biti osigurani jastuci za sjedenje na travi, svi se posjetitelji pozivaju sa sobom donijeti nešto zdrave hrane za domaćine ovog posebnog događaja – stanovnike lokve, guske i patke – malo salate, drugog nasjeckanog povrća, voća, zrnja, ne bi li se i pernati domaćini počastili i razveselili u danu posvećenom lokvi i svima njima.

Odgovori

Pin It on Pinterest