Vjerskim i nacionalnim zajednicama, manjinama, udrugama proizašlim iz rata i sindikalnim organizacijama Grad Pula dodijelio više od 88 tisuća eura

Objavljeni rezultati Javnog poziva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2023.

U srijedu, 21. lipnja 2023. objavljena je Odluka o dodjeli financijskih sredstava za programe, projekte, manifestacije i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2023. godini iz djelokruga poslova Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva.

Ovom Odlukom dodjeljuju se financijska sredstva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije iz prioritetnog područja razvoj civilnog društva, odnosno vjerskim zajednicama, nacionalnim zajednicama i manjinama, udrugama proizašlim iz rata i sindikalnim organizacijama u ukupnom iznosu od 88.257,00 eura (664.972,37 kuna).

Odluka o dodjeli financijskih sredstava za programe ili projekte udruga objavljena je na poveznici:https://www.pula.hr/hr/novosti/obavijesti/detail/25509/rezultati-javnog-poziva-za-financiranje-programa-projekata-manifestacija-i-aktivnosti-koje-provode-udruge-i-ostale-neprofitne-org-na-podrucju-grada-pula-pola-u-2023-iz-djelokruga-poslova-uo-za-kulturu-i-razvoj-civilnog-drustva/

Odgovori

Pin It on Pinterest