Izložbe u Čitaonici kluba umirovljenika na Giardinima

U Čitaonici kluba umirovljenika na Giardinima:

Filatelistička izložba „Filatelija i film“

U Čitaonici kluba umirovljenika, u suradnji s Filatelističkim društvom Arena Pula, od 13. srpnja 2023. gostuje filatelistička izložba „Filatelija i film“.

Autor postava je Franjo Muhvić.

Filatelističko društvo Arena Pula redovito priprema tematske izložbe za Čitaonicu, pa je tako ova osmišljena u povodu velikog obljetničkog izdanja Pulskog filmskog festivala.

Izložba će biti postavljena do 31. kolovoza i može se razgledati u radno vrijeme Čitaonice, od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati.

Izložba radova članova likovne sekcije Medulin Art

U prostoru Čitaonice kluba umirovljenika 10. srpnja 2023. postavljena je izložba radova članova likovne sekcije udruge MedulinArt.

Ovom prilikom svojim uradcima predstavljanju se: Anka Matić, Delija Klarić, Dušan Tatalović, Irena Žagar, Radojka  Kramar, Slavica Lončarić Đugum i Zorana Monti Iskra.

Izložba se može razgledati do 4. kolovoza u radno vrijeme Čitaonice. Ulaz je slobodan.

Udruga MedulinArt djeluje s ciljem promicanja slobodnog kreativnog kulturnog i likovnog izražavanja te promicanja vrijednosti građanskog društva; poticanja mladeži i drugih zainteresiranih na volonterski rad i aktivno sudjelovanje u zajednici; okupljanja neafirmiranih i afirmiranih likovnih, književnih, glazbenih i inih stvaralaca; organiziranja i priređivanja izložbi, javnih tribina, radionica, predstava i glazbenih događaja; suradnja sa srodnim udrugama i pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Odgovori

Pin It on Pinterest