Big Band Pula i Daniele Ferro – “Tribute to Frank Sinatra“ u četvrtak, 27.07.2023. u 21 sat na Forumu u Puli

Foto: Zvjezdan Strahinja

Big Band Pula i vokalni solist Daniele Ferro još će jednom, ovoga puta u sklopu SAKUD-ove manifestacije Glazba i grad, izvesti program posvećen legendarnom Franku Sinatri. Koncert će se održati u četvrtak 27. srpnja s početkom u 21 sat na pulskom Forumu. Pokrovitelji manifestacije su Grad Pula i TZ Pula, a organizatori koncerta Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.

Big Band Pula vodi Branko Sterpin, a ovaj aktivni i atraktivni orkestar dosad se predstavio brojnoj publici, kako na trgovima tako i u koncertnim dvoranama, uz renomirane hrvatske i inozemne vokalne i instrumentalne soliste.

Daniele Ferro zaljubljenik je u glazbu, sudionik raznih muzičkih aktivnosti, od limene glazbe do zborova i vokalnih skupina. U zadnje četiri godine intenzivno se bavi solo pjevanjem i skladanjem autorskih pjesama. Kao kantautor sudjeluje na Festivalu Istroveneta „Dimela cantando“, gdje je više puta nagrađen za svoje pjesme.

U ovogodišnjoj ljetnoj manifestaciji udruga Puhački orkestar grada Pule sudjeluje sa sedam koncertnih programa, na kojima se večernjim koncertima na Forumu predstavljaju ansambli njezinih članova – Puhački orkestar, Big Band Pula, E4 i Ženska klapa Teranke.

Slijede nastupi četvrtkom:

3.08. E4 i Teranke

10.08. Puhački orkestar grada Pule

17.08. Big Band Pula

24.08. E4.

Odgovori

Pin It on Pinterest