Grupa Valentino sutra nastupa na Pulskom Kaštelu!

Legendarna Sarajevska grupa Valentino nastupit će na Pulskom Kaštelu sutra, 3. kolovoza. Veliki koncert je dio njihove obljetničke turneje “40+” čiji naziv označava proslavu četrdeset godina njihovog profesionalnog rada i svega što je dovelo do ovoga trenutka. Turneja su najavili koncertom u Tvornici u Zagrebu 24. studenog 2022., a nastavila se koncertima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kanadi te Australiji.

Generacije su odrastale na njihovim legendarnim pjesmama kao što su “Samo sklopi okice”, “Oka tvoja dva”, “Volim te još”…

Valentino je bila jedna od najpopularnijih grupa osamdesetih godina, a njihove se pjesme i danas vrlo rado slušaju. Zahvaljujući Ziji Valentinu bend je opstao sve te godine.

“Beskrajno nas veseli koncert u prekrasnoj Puli. Nismo svirali tamo već dvadeset i nešto godina, ali se atmosfere i odlične publike sjećam kao da je bilo jučer. Koncert je dogovoren na poziv vječitog prijatelja, klavijaturista i profesora Mladena Milićevića koji živi u Puli, te Elvisa Mohorovića iz Show Time Productiona”, rekao je frontmen Zijo Valentino.

Nedavno su objavili i ljetnu pjesmu “Neću kući” koja će uskoro dobiti novi spot, a premijerno je izvedena na CMC festivalu u Vodicama.

Publiku sutra očekuje show od dva i pol sata u prekrasnom ambijentu Kaštela. Sjajan pogled jako dobro odgovara romantičnim pjesmama koje su u mnogočemu inspirirane morem, zaljubljenošću i ljepim gradovima poput Pule.

“Od prošle godine smo na turneji koja se službeno zove “Valentino 40+ Dođite da promuknemo zajedno”. Pulu oduvijek cijenim, uvukla mi se pod kožu još 2000.-ih godina, a nema grada gdje bih radije svirao pod zvijezdama. Dođite zato sutra u Pulski Kaštel da promuknemo zajedno!”, zaključio je Zijo Valentino.

Odgovori

Pin It on Pinterest