Kosheen zapalio Cave Romane u epskoj završnici Rocks&Stars Festivala

Foto: Nunu Production

U noći očaravajuće glazbe i moćne energije, pioniri elektronske glazbe, Kosheen, pobrinuli su se da završnica ovogodišnjeg Rocks&Stars Festivala postane iskustvo koje će posjetiteljima ostati urezano u sjećanje godinama

Zahvaljujući jedinstvenom spoju elektronike, hip-hopa i drum and bass-a, Kosheen obožavaju brojne generacije, a koncert u Cave Romane bio je proslava njihove karijere, ali i dokaz trajne snage glazbe koju stvaraju. Njihova spremnost da pomiču granice i prkose normama, ali i sposobnost da besprijekorno uklope elemente iz različitih žanrova, uz zadržavanje identiteta, dokaz je kreativnosti i predanosti glazbenim inovacijama.

A, sve to – savršeno prenose na nastupima uživo, kao što je bilo i u subotu, 5. kolovoza, na spektakularnoj završnici Rocks&Stars Festivala u Vinkuranskom Cave Romane!

Video: https://fb.watch/mffxnimpZI/

Kosheen i fanovi su disali kao jedno

Od trenutka kada su Markee Substance, Darren Decoder i Sian Evans stupili na pozornicu bilo je jasno da slijedi nezaboravna glazbena večer. Glavni vokal, predivna Sian, od prvih je taktova širila zaraznu, pozitivnu energiju koju je bilo nemoguće ignorirati. Njezin moćni glas odjekivao je kamenolomom, odbijajući se od stijena i stapajući se s elektroničkim ritmovima koji su odjekivali prostorom i publikom koja ih je u glas pratila, od prve do posljednje pjesme. Sian je bez napora uvukla svakog pojedinca u srce glazbe, stvarajući intimnu i naelektriziranu vezu, dokaz istinske strasti grupe prema glazbi koju stvaraju i publici koja je uz njih već desetljećima.

Grupa Kosheen je majstorski isplanirala cijelu večer, besprijekorno spajajući omiljene pjesme obožavatelja iz svojih ranih dana s novijim hitovima. Stvari poput “Catch”, “Hungry” i “Hide U” dovele su publiku do euforičnog stanja, zarazni ritmovi natjerali su sve da se kreću u ritmu, pretvarajući Cave Romane u najbolji ljetni istarski plesni podij.

Sian je dokazala zašto je svi vole – nakon koncerta nastavila plesati na pozornici

Iskrena i jedinstvena, bez trunke zadrške Sian se nakon završenog koncerta vratila, ali ne na bis – već da bi zaplesala! U jednom je trenu sa sobom povukla i DJ-a što je izazvalo salve oduševljenja kod publike. A, lokalni miljenik, DJ WazabY i ovoga je puta dokazao svoje majstorstvo u zagrijavanju atmosfere, jer je njegov naelektrizirani set te izbor house, techno i ambijentalne glazbe, nastavio zabavljati tisuće okupljenih do ranih jutarnjih sati.

Odgovori

Pin It on Pinterest