World Café u art parku DC Rojc

U petak, 11.08.2023. u Art Parku Društvenog centra Rojc s početkom u 19h održati će se World Café s temama iz društvenog poduzetništva

Ovaj događaj priprema volonterski tim okupljen u sklopu Europskih snaga solidarnosti, projekta kojeg već nekoliko godina uspješno provodi Savez udruga Rojca. SUR-ov volonterski tim čini 10 mladih osoba od 18 do 30 godina starosti, a došli su iz zemalja Europske unije (Italija, Njemačka, Hrvatska) te susjednih zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina). U 20 dana koliko su s nama, marljivo rade, sudjeluju na brojnim aktivnostima i surađuju s udrugama iz Rojca i Pule na razvoju društvenog poduzetništva. Pripremom i organizacijom  World Café  u Art Parku Rojca ovog petka zaokružiti će svoj volonterski rad i boravak u Puli.

World Café  je jednostavna, učinkovita i fleksibilna metoda dijaloga između veće grupe ljudi koja djeluje prema više načela među kojima je svakako i inkluzivnost.  Kako bi omogućili pristupačnost Art Parku osobama koje se kreću pomoću invalidskih kolica volonteri su sami izradili rampu koju su dizajnirala dva volontera s poteškoćama u kretanju.

FB event o ovom događaju pogledajte ovdje: World Caffe s temom društvenog poduzetništva u Art Parku

Odgovori

Pin It on Pinterest