Još 3 dana dijele nas od koncerta Erosa Ramazzotti-ja u pulskoj Areni!

Eros Ramazzotti se nakon gotovo 20 godina vraća u veličanstvenu Arenu Pula, 14.08. u sklopu svoje svjetske turneje “BATTITO INFINITO”

Uzbudljiva Erosova avantura „BATTITO INFINITO WORLD TOUR“ nastavlja se tako u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala, 14. kolovoza 2023. u pulskoj Areni. U koncertu od preko dva sata, kojim će slaviti beskonačne otkucaje glazbe koja će odjekivati spomenikom kulture te večeri, Eros će raspjevati svoju publiku s više od 25 pjesama koje prate njegovu 35-godišnju karijeru.

“Se bastasse una canzone”, “Piu bella cosa”… pjesme koje su obilježile ovog glazbenika i otvorile mu put svjetskoj karijeri. Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom “Terra promesa”, Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica.

– Iznimna nam je čast što će Eros Ramazzotti ovo ljeto nastupiti u Puli. Njegovi koncerti neopisiv su doživljaj i drago nam je da će domaća publika, ali i posjetitelji u Puli imati priliku uživati u zaista sjajnom koncertu – kazao je direktor Star produkcije, Alen Ključe.

U više od 35 godina karijere Eros Ramazzotti prodao je 70 milijuna albuma, njegova glazba do danas je preslušana više od milijardu puta na globalnim glazbenim servisima na kojima se može poslušati i najnovija pjesma „Gli ultimi romantici“.

Odgovori

Pin It on Pinterest