Koncerti ovoga tjedna u Jazz House-u

U utorak 22.8. u Jazz House-u će nastupiti trio pod nazivom „Tovirčeva 48. srž“. Tri su to glazbenika vrlo aktivna na pulskoj glazbenoj sceni ali i mnogo šire. Momci ne kriju da vole zajedno muzicirati u ovoj kombinaciji a ovdje su da nam obznane kako se dopire do srži…?! Srđan Kolarević – gitara, Miroslav Tovirac – el.bas, Marco Quarantotto- bubnjevi.

U srijedu 23.8. dolazi nam novoosnovani trio okupljen oko mladog pulskog gitariste Gabriela Radovića. Uz Gabriela tu je još jedan mladi glazbenik Filip Rabar na kontrabasu te entuzijastični pulski bubnjar Andrej Barac.

U četvrtak 24.8. na scenu ponovno stupaju dva Srđana, Kolarević sa gitarom te Kuzmanović sa kontrabasom. Dvojac je to koji se već dobro upoznao, ponajviše kroz zajedničke nastupe u Sterpin-Kolarević kvartetu no ovoga puta pomalo nenadano nastupaju sa drugim kolegama, Sašom Zorkićem na gitari i Andrejem Barcem na bubnjevima.

U petak 25.8. ponovno su tu Srđan Kolarević i Saša Zorkić. Dobro uhodani dvojac nepredvidiv je na više načina i posebno gušta u izazovima duo kombinacije.

U subotu 26.8. još ćemo jednom imati priliku poslušati rovinjski „Synkopaths jazz trio“ uz gošću, pjevačicu Angelicu Zacchignu. Nakon dojmljivog prošlotjednog nastupa evo još jedne prilike da ih još jednom ugostimo u Jazz House-u. Uz Angelicu slušati ćemo Aleksandra Lukića na gitari, Marka Kalčića na kontrabasu i Gorana Salvija na bubnjevima.

Odgovori

Pin It on Pinterest