Čarobna večer u Premanturi uz Klapu Škerac i Tedija Spalata

Čarobna večer, kakva se pamti dugo, pa i zauvijek. Svi koji su bili sinoć na rt Kamenjaku u uvali Portić svjedočili su pravoj čaroliji spoju prirode, mora i glazbe.
Usidrilo se oko 200 brodova, a posjetitelji su koncert pratili i s kopna. Svi ljubitelji mora i pisme sinoć su došli na svoje i pjevali zajedno.
Nastupila je medulinska klapa Škerac i gost Tedi Spalato, a posjetitelji su uživali u svakoj noti i svakom stihu, pozivajući ih nekoliko puta na bis. Dodatnu čaroliju večeri dale su i baklje koje su se palile na brodicama. 
Koncert za pamćenje uz čašicu vina, noćno kupanje, zalazak sunca i jedan poseban mir kakav se može doživjeti samo na brodici. 

“Ovo je događaj koji spaja veličanstvenu panoramu najpoznatijeg istarskog zaštićenog krajobraza sa sjajnim glazbenim izvedbama naše medulinske klape i njihovih glazbenih gostiju. Jednako oduševljava inozemne nautičare i naše mještane dok usidreni guštaju jedni do drugih. Turisti postaju svjesni u kakvom komadiću raja oni ljetuju, a mi živimo i tako se stvara jedna izuzetno dojmljiva promocija. Čestitke organizatoru koji je najbolje odgovorio na sve specifične zahtjeve koje organizacija ovakvog eventa u zaštićenom području predstavlja i Općini Medulin i Javnoj ustanovi Kamenjak na pomoći”- poručio je direktor TZO Medulin Mihael Idžaković.

“Kada sam prije 3 godine s direktorom Idžakovićem, tada članom klape, razrađivao ideju da na Kamenjaku naša klapa ugošćuje druge glazbenike pretpostavljali smo da će odaziv publike biti dobar, ali da će interes biti ovako velik nismo mogli ni pomisliti i to me posebno veseli. Event je već zaživio kao tradicionalan i postao je jedan od omiljenih u južnoj Istri pa već dobivamo upite gostiju o datumu održavanja sljedeće godine kako bi si mogli organizirati godišnji odmor na vrijeme.” – izjavio je organizator Mateo Ostojić iz brenda Morski Pjat.

Odgovori

Pin It on Pinterest