Grad Pula-Pola objavio Javni poziv za predlaganje kandidata za člana Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost

Grad Pula-Pola objavio je Javni poziv za predlaganje kandidata za člana Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost kojim se pozivaju ustanove u kulturi, umjetničke organizacije i udruge te druge fizičke i pravne osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture i umjetnosti za podnošenje pisanih prijedloga kandidata.

Prijedlozi se podnose za jednog člana Kulturnog vijeća, a mandat imenovanog člana je do 18. veljače 2024. godine.

Za člana Kulturnog vijeća imenuju se umjetnici, stručnjaci i kulturni djelatnici istaknuti u područjima umjetnosti i kulture iz područja djelovanja Kulturnog vijeća.

Prijedlog kandidata s traženom dokumentacijom podnosi se u zatvorenoj omotnici u roku 15 dana od dana objave Javnog poziva na adresu: Grad Pula-Pola, Upravni odjel za kulturu,  Sergijevaca 2/2, 52 100 Pula s naznakom: „Javni poziv za predlaganje kandidata za člana Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost Grada Pula-Pola – Ne otvaraj“.

Rok za dostavu prijedloga je do 14. rujna 2023. godine, a Odluku o imenovanju člana Kulturnog vijeća donosi Gradonačelnik.

Javni poziv objavljen je ovdje

https://www.pula.hr/hr/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-za-kulturu-i-razvoj-civilnog-drustva/javni-pozivi-upravnog-odjela-za-kulturu/

Dana 27. srpnja 2023. godine na web stranici Grada Pula-Pola objavljen je Javni poziv za predlaganje kandidata za člana  Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost Grada Pula-Pola s rokom za dostavu prijedloga kandidata do 14. kolovoza 2023. godine.

Tijekom roka za dostavu prijedloga kandidata zainteresirani predlagači kandidata  ukazali su na nemogućnost predlaganja kandidata jer isti, zbog korištenja godišnjih odmora i sl., nisu bili u mogućnosti vlastoručno potpisati dokumentaciju koja je obvezni sadržaj prijave te je iskazana potreba za ponavljanjem Javnog poziva.  

Na Javni poziv zaprimljena je jedna prijava kandidata za člana Kulturnog vijeća što ukazuje na opravdanost navoda zainteresiranih predlagača kandidata.

U cilju omogućavanja podnošenja prijava većeg broja zainteresiranih predlagača kandidata za člana Kulturnog vijeća, donesena je Odluka o poništenju Javnog poziva, te je ponovno dana 30. kolovoza 2023. godine raspisan Javni poziv s rokom za dostavu prijedloga  do 14. rujna 2023. godine.

Odgovori

Pin It on Pinterest