TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja na Nagradnom natječaju poklanja besplatno vjenčanje!

 TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja održat će se 11. i 12. studenog u Hotelu Park Plaza Histria u Puli a tom će prilikom na velikom Nagradnom natječaju jedan sretnik i sretnica osvojiti besplatno vjenčanje u 2024. godini. Vjenčanice Biba, Royal Weddings Photography, Slastičarnica Concettino, Porsche Inter Auto Istra, Varteks, Zlatarna David, Frizerski salon Andrea i Le Beauty Mansion, svi oni zajedno jednom će autoru ljubavne pjesme uljepšati vjenčanje. Sudjelovati može svatko tko se udaje/ženi u 2024. godini u Istarskoj županiji. Učinit će to na način da dođe na TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja i preda svoju LJUBAVNU PJESMU od 4 do najviše 12 stihova, po izboru, od 11. studenog od 12:00 sati do 12. studenog do 19:00 sati. Autora  najkreativnije LJUBAVNE PJESME bira stručni ocjenjivački sud u sastavu: Emanuela Karšaj, prof. hrvatskog jezika, Augusta Benčić Ivančin, autorica, Vanja Fornazar, knjižničarka. Više o Nagradnom natječaju na www.tijara.hr

 Marijana Dabo Percan ispred Tijara model & event management agencije naglasila je da je svadbeni turizam u stalnom rastu te postoji kontinuirani rast potražnje za turističkim destinacijama koje će pružiti nezaboravno iskustvo mladencima. Pekara i Slastičarnica Concettino izradit će simbol ovogodišnjeg TIJARAsposaNEWS-a. Radi se o figuricama, popularnim topperima u obliku mlade i mladoženje posebno posvećenima vjenčanjima u Istri, koje će biti predstavljene na izložbenom prostoru Concettina na samom otvaranju Festivala.

Nada Prodan Mraković iz Istarske županije rekla je da sam Festival defnitivno jača brend Istre kao wedding destinacije, a ujedno je to prilika da se doista popune turistički kapaciteti i poveća potražnja za velikim brojem usluga koje su uključene u ovu industriju a sve to upravo izvan ljetne sezone. Istra je prepoznatljiva na svjetskoj mapi organizacije vjenčanja kao poželjna destinacija. To nam je dokaz da se sva ulaganja u ovaj gospodarski segment već itekako isplate.

 Iva Matanović je u ime Grada Pule naglasila da je bitna podrška ovakovoj organizaciji i manifestaciji te naglasila velik i bitan gospodarski segment u kreiranju svadbene destinacije te važnost manifestacije koja doprinosi Puli i Istri u afirmiranju nove i prepoznatljive destinacije.

 Sanja Cinkopan Korotaj iz Turističke zajednica grada Pule navela je da su u Klasteru južne Istre prepoznali važnost brendiranja Istre kao svadbene destinacije. Kroz sudjelovanje u promotivnim aktivnostima podržavaju predstavljanja gospodarskih subjekata na sajmovima koji tako predstavljaju Istru kao svadbenu destinaciju. U zadnje vrijeme jako je puno stranaca koji dolaze u Istru i biraju ovu destinaciju za svoje vjenčanje. To je rezultat zajedničkih ulaganja.

Ticiana Trošt Kožljan ispred Hrvatske gospodarske komore ŽK Pula navela je da suradnja s Tijarom postoji već dugi niz godina jer ovaj sajam omogućava predstavljanje brojnih subjekata koji nude usluge iz raznih branši. Skoro i nema djelatnosti koja nije sastavni dio ponude ove svadbene industrije. Pomažemo također kroz umrežavanje s domaćim i inozemnim partnerima te na taj način širimo informaciju o Istri kao poželjnoj svadbenoj destinaciji.

Eros Sorić iz Obrtničke komore Istarske županije ponosan je na partnerstvo sa sajmom te na taj način nastavlja suradnju na svim važnijim sajmovima na području Istre. Uključeni su u sajam potporom obrtnicima.

 Silvija Roža iz Royal Weddings Photography studija sretnim mladencima u sklopu Nagradnog natječaja poklonit će besplatno fotografiranje vjenčanja te navodi da se veseli otkriti kako će to izgledati. Fotografiranjem vjenčanja bave se više od 7 godina te su pružili usluge za više od 100 vjenčanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Smatra da je Istra postala destanacija koju mladenci biraju sve više te da Istra pruža doista mogućnosti za organizaciju bajkovitog vjenčanja.

U sklopu programa održat će se i četiri modne revije powered by Pula City Mall. Na modnim revijama predstavit će se Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Neva, Vjenčanice Nikolina, Showroom Antonela, Boutique Oh la la, Varteks, Vision Center Pula, Pula City Mall prigodni program, Odijelo by Anja Stehlik te dječja moda Blu kids.

 Biljana Pliško iz Salona Vjenčanica Biba naglasila je novitet u svijetu svadbene mode, EKO materijale na vjenčanicama Pronovias koje ćemo imati prilike vidjeti ove godine. U skladu s EKO pristupom predstavit će i modu za ljubimce za sve mlade i mladoženje koji ne žele provesti svoj najvažniji dan bez svog ljubimca.

PROGRAM TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala  Vjenčanja:

11. 11., SUBOTA

12.00 SVEČANO OTVORENJE I MODNA REVIJA powered by Pula City Mall, vjenčanice, večernje haljine, odijela

13.00 DJ FABRIS, TONI MOHOROVIĆ, glazba za vjenčanja

15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti

17.00 MODNA REVIJA powered by Pula City Mall, vjenčanice, večernje haljine, odijela

20.00 ZATVARANJE FESTIVALA

12. 11., NEDJELJA

11.00 OTVARANJE FESTIVALA

12.00 MODNA REVIJA powered by Pula City Mall, vjenčanice, večernje haljine, odijela

13.00 LE GRUV, glazba za vjenčanja

15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti

16.00 AUGUSTA BENČIĆ IVANČIN, razgovor s autoricom

17.00 MODNA REVIJA  powered by Pula City Mall, vjenčanice, večernje haljine, odijela performance by Slastičarnica Concettino, Plesni centar Studio

19.00 ZATVARANJE FESTIVALA

Odgovori

Pin It on Pinterest