Halloween u Morosini-Grimani kaštelu!

Straašno dobra zabava slijedi nam ovog vikenda na Morosini-Grimani Halloweenu!

Ovog vikenda neka vas svi putevi vode na Halloween u kaštelu Morosini-Grimani jer sprema se straaašno dobra zabava! U nedjelju 29.listopada štrige i štriguni Savičente dali su sve od sebe kako bi napravili idealan recept za dobru zabavu! I zato su vam pripremili:

  • Radionicu izrade vještičjih šešira
  • Malu školu vještičarenja: radionicu izrade čarobnih biljnih napitaka
  • Modnu reviju čudnovatih bića
  • Spooky disco party

Radionice kreću od 11:00, a zabava završava velikim kostimiranim disco partyjem.

Svi koji dođu kostimirani moći će sudjelovati na 1.modnoj reviji čudnovatih bića!

Zato pozivamo svih da nam dođu u što većem broju i neka pripreme svoje straašne maske! Tko se ne uspije maskirati, neka bude bez brige. Bit će tu i facepainting kutak u kojem ćete se u tren oka moći preobraziti u čudovište, štrigu, zombija ili neku drugu masku. Bit će tu i napitak vještice Mare i njezin slatki kutak, a na svakom koraku uživat ćete u tematskom uređenju.

Čak su i ulaznice strašno snižene. Cijena ulaznica iznosi samo 5 €, a uključuje razgled cijelog kaštela, posjet multimedijalnoj izložbi i prisustvovanje na radionicama u dvorištu kaštela. Mlađi od 3 godine imaju besplatan ulaz. Ulaznice se kupuju isključivo prilikom dolaska. Escape Castle igra dodatno se naplaćuje 2 € po osobi, a termin igre možete rezervirati slanjem maila na info@grimanicastle.com.

Radno vrijeme kaštela: 9:00 – 17:00h.

Sve nove informacije pronađite na www.grimanicastle.com ili na facebook stranici Morosini Grimani Castle Svetvinčenat.

Odgovori

Pin It on Pinterest