Radovi na izgradnji parkirališta u Banovčevoj ulici privedeni kraju, slijedi uređenje zelenih površina

Uvođenje privremene regulacije prometa

Radovi na izgradnji parkirališta u Banovčevoj ulici na pulskoj Verudi privedeni su kraju.  Slijedi uređenje novih zelenih površina i sadnja stabala.

U sklopu radova, koji su započeli krajem kolovoza ove godine, izgrađeno je parkiralište, rekonstruirana prometnica, napravljeni nogostupi, javna rasvjeta i oborinska odvodnja. Radovi, vrijedni 204 tisuće eura s PDV-om, predviđeni su programom građenja komunalne infrastrukture za 2023. godinu.

Tijekom uređenja novih zelenih površina te sadnje novih stablašica na snazi će biti postojeća privremena regulacija prometa sve do 30. listopada 2023. godine.

Nakon završetka navedenih radova uvodi se nova privremena regulacija prometa na drugom dijelu Banovčeve ulice, a sve za potrebe sanacije postojeće kolničke konstrukcije te uređenja prometne signalizacije.

Privremenom regulacijom predviđa se odvijanje prometa u oba smjera na novouređenom dijelu Banovčeve ulice, dok će na dijelu obuhvaćenom radovima biti zabranjen promet u oba smjera, osim za vozila gradilišta te za potrebe parkiranja vozila.

Privremena regulacija prometa predviđa se od 30. listopada do 11. studenog 2023. godine. 

Mole se svi sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest