Danas na 29. Sajmu knjiga u Puli

Foto: Sa(n)jam knjige

Miljenici Pule na sajamskoj pozornici

Program trećeg dana 29. Sa(n)jam knjige u Istri, u nedjelju  26. studenog 2023., u 11.00 sati otvorio je Doručak s autorom u 11 sati u Kavani  Mozart Doma hrvatskih branitelja. Gost je slavni strip autor i počasni gost 29. Sa(n)jam knjige u Istri Milo Manara, a voditelj Aljoša Pužar.

U 12.15  u Kavani Mozart počinje HISTROKOZMOS. U programu Pristrani predstavlja se knjiga u nastajanju Milana Rakovca: KUŽINA PRVANJA ossia kužina od verši. Uz Milana Rakovca koji će se obraditi putem videoobraćanja, sudjeluju Vlaho Bogišić, Roberta Razzi i Peter-Piero Poletti. Program će obilježiti i vina PolettiU 18.00 sati u Centralnoj dvorani DHB-a Vinoteku Vinistre predstavit će sommelieri Emil Perdec i Filip Savić.

U 18.00 sati u Crvenom salonu DHB-a u programu Puna je Pula premijerno će biti predstavljena knjiga Andree Matoševića: „KOLOS JADRANA: Industrijski film i brodogradilište Uljanik u drugoj polovici XX. stoljeća“ (Srednja Europa). Sudjeluju: Andrea Matošević, Damir Agičić i Aljoša Pužar.

U 19.00 sati u Crvenom salonu u programu Suton uz knjigu Magdalena Blažević predstavit će roman „SEZONA BERBE“ (Fraktura). Sudjeluju: Magdalena Blažević i Emir Imamović Pirke.

U 20.00u Crvenom salonu u Razgovoru iza zavjese Boris Dežulović premijerno predstavlja: „BILI LIBAR 2“ (Telegram). Sudjeluju: Boris Dežulović, Ivana Perić, Aleksandar Holiga i Emir Imamović Pirke.

Odgovori

Pin It on Pinterest