“MUSIC FOR SPORT” Koncert Senidah 16.02.2024. u Domu Sportova „Mate Parlov“

U četvrtak, 07.12.2023. u 10 sati u Dvorani Doma Sportova Košarkaški klub Pula 1981 održao je konferenciju za novinare na kojoj su predstavili projekt „Music For Sport“. Na  konferenciji su uz predsjednika KK Pula 1981 Ivan Puh, prisutni bili i Sandro Nicević – član  Uprave KK Pula 1981, Dean Sinković – član Uprave košarkaškog kluba te predsjednik OK Pula, i Goran Mihovilović – član Uprave košarkaškog kluba, te tajnik MNK Stanoinvest Pula  Futsal. 

KK Pula 1981 zajedno uz MNK Stanoinvest Pula Futsal i OK Pula ujedinjeno nastupa u organizaciji ovog projekta kako bi se osigurala uvijek nedostatna sredstva za funkcioniranje lokalnih klubova te im se omogućio daljnji razvoj. Sinergija se vidi i na logotipu projekta  „Music for Sport“ gdje su u nizu zastupljene i sve tri lopte kao simboli klubova. Ono što su nekoliko puta istaknuli jeste da sav prihod ide od prodanih ulaznica ide za potrebe klubova. Kao prvi od evenata najavljen je koncert koji će se održati u petak, 16.02.2024. u Domu  Sportova a na kojem će nastupiti dobro poznate domaće glazbene snage Night Express, te  regionalna glazbena zvijezda Senidah

Senidah je slovenska glazbenica i kantautorica, poznata istarskoj publici i po svojim  nastupima na umaškom Sea Staru, ali i glazbenim suradnjama poput dueta sa Dinom  Merlinom na pjesmi „Dođi, dođi“. Njeni video spotovi na You Tube broje više desetaka  milijuna pregleda i svakako je jedna od najprepoznatljivijih zvijezda među publikom mlađe  generacije. 

Koncert počinje u 20.00 sati, a ulaznice se mogu kupiti već danas od 14.00 sati na  www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijena karata u pretprodaji iznosi: Parter – 25,00 € 

Tribina – 30,00 € 

Fan Pit – 35,00 € 

Vip stol za 6 osoba – 500,00 € 

Iz kluba su pozvali sve ljubitelje glazbe i sporta da posjete koncert, uživaju u glazbi i kupnjom  svoje ulaznice podrže pulski sport. 

Odgovori

Pin It on Pinterest