Drugi Mali Božićni Buvljak za djecu i trudnice + prikupljanje humanitarnih donacija 

Petak / 15.12.2023. / 17 – 20h Dnevni boravak Rojca

Nakon Prvog Buvljaka za žene, mame i trudnice održanog u listopadu u unutrašnjem dvorištu Rojca, s velikim zadovoljstvom najavljujemo Drugi BuvljakMali Božićni za djecu i trudnice uz prikupljanje humanitarnih donacija za udruge “Naš san njihov osmijeh” i “Puljani Humanitarci”, u organizaciji novoosnovane udruge „Snaga Žene“ (nekadašnja Neformalna grupa žena) i Saveza udruga Rojca.

Drugi Buvljak – Mali Božićni za djecu i trudnice održat će se ovog petka, 15.12.2023., u Dnevnom boravku Rojca, od 17 do 20 sati, a ovog će puta biti usmjeren na prodaju i razmjenu odjeće i predmeta za – djecu i trudnice.

Ali baš poput prvog, biti će to jedan sasvim poseban događaj: buvljak, mjesto za svih i za sve, a opet s vrlo specifičnom misijom koji prelazi granice „običnog“ mjesta za prodaju i razmjenu odjeće i predmeta. U tom je smislu ovaj buvljak mnogo više od običnog prodajnog događaja. To je prilika za dijeljenje, susret, povezivanje i podršku, te promoviranje održive potrošnje među ženama u zajednici.

Dođite do Dnevnog boravka, posjetite naš Drugi Buvljak – Mali Božićni za djecu i trudnice i podržite naše nevjerojatne mame izlagačice!

Osim buvljaka s veseljem i neskrivenim uzbuđenjem najavljujemo rođenje nove udruge “Snaga Žene” koja je izniknula iz neformalne grupe žena! Misija naše udruge je pružiti svestranu podršku ženama svih dobnih skupina kroz raznovrsna predavanja, aktivnosti i radionice. Namjera nam je takvim neformalnim edukacijama dotaknuti ključne aspekte života žena, uključujući trudnoću, period babinja, odgoj djece, menopauzu te partnerske odnose. Naš osnovni cilj biti će stvaranje podrške i povezanosti među ženama, majkama i trudnicama iz lokalne zajednice, te promicanje i osnaživanje ženske snage u regiji ali i šire, kroz različite događaje kojima je namjena promicati osobni i profesionalni rast žena, osnažiti ih te omogućiti istraživanje i izražavanje njihove autentične ženske energije.

U duhu te humane vizije, u sklopu Drugog Buvljaka – Mali Božićni za djecu i trudnice prikupljamo donacije za udruge “Naš san njihov osmijeh” i “Puljani Humanitarci”. Pozivamo vas da nam se pridružite u Dnevnom boravku Rojca, i ukoliko ste u mogućnosti pridonesete ovoj akciji svojim prilogom (konzervirana hrana, tvornički pakirana hrana, detergenti, stvari za osobnu higijenu) – vaša podrška će razveseliti mnoge i obogatiti blagdane onima kojima je to najpotrebnije.

Ujedinimo se kako bismo zajedno, korak po korak, stvarali pozitivne promjene i gradili bolji svijet za sebe i našu djecu!

Svima želimo mirne i spokojne blagdane!

Odgovori

Pin It on Pinterest