Big Band Pula u Circolu ove nedjelje!

Big Band Pula održat će Novogodišnji koncert pod naslovom „Jump & Jive“ u nedjelju 17. prosinca s početkom u 20 sati u Zajednici Talijana Pula – Comunità degli Italiani di Pola – popularnom Circolu. Organizatori koncerata su Puhački orkestar grada Pule i Zajednica Talijana Pula – Comunità degli Italiani di Pola, pokrovitelji Grad Pula-Pola i Zajednica Talijana Pula, a ulaz je slobodan.

Voditelj orkestra Branko Sterpin koncert najavljuje riječima:

„Nedjeljni novogodišnji koncert pulskog big banda posvećen je plesovima koji su se razvili uz swing glazbu tijekom i nakon swing ere odnosno tzv. „zlatne ere jazza“. Lindy Hop, Charleston, Collegiate Shag, Jive neki su od tih plesova.

Big Band Pula će izvoditi glazbu popularnih orkestara iz tog razdoblja kao što su orkestri Glenna Millera, Bennya Goodmana, Tommya Dorseya, Artiea Shawa, Lesa Browna, Charliea Barneta i Lesa Elgarta, a svi slušatelji i plesači su dobrodošli.“

Big Band Pula – kao sekcija udruge Puhački orkestar grada Pule – djeluje od 1996. godine, dok udruga PO grada Pule djeluje od 1993. i u ovoj godini obilježava okrugla tri desetljeća postojanja.

Odgovori

Pin It on Pinterest