Župan Miletić zahvalio Jaklin Majetić na velikom doprinosu istarskom gospodarstvu 

Istarski župan Boris Miletić upriličio je danas prijem za dugogodišnju predsjednicu Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pule Jasnu Jaklin Majetić povodom njezinog odlaska u mirovinu i njezinog nasljednika Danijela Benčića, inače predsjednika Uprave tvrtke Rudan d.o.o. Prijemu su prisustvovali i zamjenik župana Tulio Demetlika i pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac.

Župan Miletić je uputio zahvalu gđi. Jaklin Majetić na predanom radu na čelu HGK – Županijske komore Pula, ali i na odličnoj suradnji kako s Gradom Pulom dok je obnašao dužnost gradonačelnika i onoj s Istarskom županijom. Dodao je i kako je ona, kroz Komoru i Gospodarsko vijeće dala veliki doprinos gospodarstvu pružajući stručnu pomoć i podršku istarskim gospodarstvenicima, a posebno u osnaživanju ženskog poduzetništva. Novoizabranom predsjedniku Benčiću je, pak, zaželio puno uspjeha.

Jaklin Majetić je zahvalila na prijemu i lijepim riječima te je izrazila zadovoljstvo što na čelu Komore dolazi nova, mlada i uspješna osoba iz svijeta gospodarstva.

Tijekom susreta je bilo govora i o izazovima s kojima se istarsko, ali i hrvatsko gospodarstvo danas susreće, a u prvom redu je to nedostatak radne snage u mnogim djelatnostima, odnosno javnim službama.

Odgovori

Pin It on Pinterest