U subotu, 13. siječnja izlučivanje divljači na području Valelunge i Štinjana

Foto: ilustracija

U subotu, 13. siječnja 2024. godine u vremenu od 7:30 do 13:00 sati nastavlja se postupak izlučivanja divljači i to na području omeđenom ulicom Valelunga do naselja Štinjan i cestom puta za Kanalić; područje prema moru (oko groblja Štinjan, Uvala Conki, područje Valelunga i Katarina – Monumenti).

Nadalje, od 15. siječnja 2024. do 19. siječnja 2024. u vremenu od 17:30 do 22:30 izlučivanje divljači odvijat će se oko naselja Dolinka, Marina Veruda (oko stare Plinare), Marsovo polje i naselje Verudela (oko Zlatnih stijena).

Podsjetimo, krajem studenog 2023. godine provedene su aktivnosti izlučivanja prekomjernog broja divljih svinja oko naselja Dolinka i Marine Verude, koje su nastavljene početkom prosinca na području Muzila.

Navedene aktivnosti nastavak su provedbe Protokola za postupanje prilikom izlučivanja divljači i ostalih životinjskih vrsta koji se temelji na obvezama koje za Grad Pulu proizlaze iz Programa zaštite divljači za područje grada Pule, izrađenog prema odredbama Zakona o lovstvu.

Odgovori

Pin It on Pinterest