Idući tjedan dvije predstave u INK!

16. siječnja 2024. u 20 sati na maloj sceni

(NE)PRILAGOĐEN – monodrama  

INK PRODUKCIJA

AUTORSKI TIM

Autori i redatelji: Luka Mihovilović i Gea Gojak
Autor glazbe: Luka Mihovilović
Dizajn animacija: Vibor Juhas
Fotograf: Aleksandar Ramadanović

IZVOĐAČ

Luka Mihovilović

O PREDSTAVI

(Ne)Prilagođen je kazališna predstava, nastala kao autorski projekt glumca i redatelja Luke Mihovilovića u suradnji s glumicom i redateljicom Geom Gojak. Kroz formu monodrame ispričat će se priča o različitosti, prikazujući život osobe od njegove najranije dobi pa do sazrijevanja. Na tom životnom putu publika će biti svjedok njegovom odrastanju i građenju identiteta u odnosu na društvene i moralne vrijednosti. Ovo je predstava koja na nježan, ali snažan način govori o temama koje se u našem društvu podrazumijevaju i rijetko preispituju, a najteže prihvaćaju.

Predstava je imala svoju premijeru 2017. godine i od tada je odigrana mnogo puta pred pulskim srednjoškolcima, dobila je GRAND PRIX za Najbolju predstavu na Međunarodnom festivalu komornog teatra „ZLATNI LAV“ u Umagu.  

19.siječnja 2024. u 18 sati na maloj sceni

BESKRILCI U OBLACIMA – dječja plesna predstava

INK PRODUKCIJA

AUTORSKI TIM

Autorica i koreografkinja: Andrea Gotovina

Autor glazbe i zvuka: Carlos Andres Fagin
Kostimografkinja: Desenka Janković
Oblikovatelj rasvjete: Dario Družeta

O PREDSTAVI

„Beskrilci u oblacima“ je plesna predstava za djecu  snažnog vizualnog i zvukovnog doživljaja koja publiku uvodi u unutarnji mikrosvijet. U tom mikrosvijetu upoznajemo život, kretanje i habitus kukaca. Promatrajući taj svijet kukaca i transformacijom istog u ljudsko tijelo svjedočimo zanimljivom i izazovnom tjelesnom vokabularu.

Odgovori

Pin It on Pinterest