Započela rekonstrukcija zidanog kanala Pragrande kod glavne pošte

Kako je i najavljeno, danas, 22. siječnja 2024. godine započela je rekonstrukcija dotrajalog kanala Pragrande u blizini glavne pošte. Rekonstrukcijom vodovodne i kanalizacijske mreže sanirat će se 17 metara dotrajalog zidanog kanala i 53,5 metra dugačkog cjevovoda.

Od danas, 22. siječnja na snazi je privremena regulacija prometa koja je planirana u dvije faze. Prvom fazom prometne regulacije predviđa se zabrana prometovanja iz Flacijusove prema Dobrilinoj ulici, iz Anticove prema Leharovoj ulici i iz Arsenalske prema Flacijusovoj ulici. Obavezan smjer prometovanja vozila postaje Flacijusova – Arsenalska; Anticova – Danteov trg – Flacijusova i Arsenalska – Dobrilina.

Osim radova kod glavne pošte, od danas se nastavljaju i radovi na Mutilskoj.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa kojom je predviđeno zatvaranje Mutilske ulice za sav promet u fazama.

Podsjetimo, od danas, 22. siječnja 2024., zbog radova u Mutilskoj ulici i njenog zatvaranja za sav promet, Pulapromet će promijeniti trasu prometovanja linija 8, 8a, 8b, 25b, 25c, 26 i 26c te će koristiti Ulicu Marsovo polje (pored stadiona) i Ulicu Prekomorskih brigada (zaobilaznica).

Odgovori

Pin It on Pinterest