Nastavlja se “Potraga za Karnevalom” i ove subote 27. siječnja od 10 – 12.30 sati po centru Pule

Pulski Karneval nastavlja se i ove subote 27. siječnja od 10.00 do 12.30 sati po centru grada programom za najmlađe pod nazivom “Potraga za Karnevalom”.

Sve karte za Veseli Karnevalski autobus su podijeljene!

Za sve one koji se nisu uspjeli ukrcati na „Veseli Karnevalski autobus“ pozivamo da dođu na Portaratu  od 10.00 – 12.00 sati gdje ih očekuje čarobiranje mađioničara Stefana uz oslikavanje lica u Rozi make up corneru. Na Portarati ne zaboravite preuzeti letak i pečate kod Čarobnjakove družine.

Od Trga Portarata nastavlja se dalje uz pratnju Čarobnjakove družine prema Parku grada Graza gdje male maškare očekuje interaktivna predstava „Šumska pustolovina“ u organizaciji Teatra Naranča kroz koju će naši maškaranci na trenutke postati pčelice, zečići, princeze, prinčevi i ostali razni likovi iz bajki. Kada uspješno odgonetnu zagonetke i ispune zadatke Kraljica Karnevala uručit će im dodatni pečat kao nagradu.

S tako prikupljenim pečatima cilj je doći do Foruma i otkriti skriveno blago u TZ Pula gdje se dobije zadnji pečat.  Za sve one koji prikupe bar četiri pečata slijedi nagrada u TZ Pula, a jedna od nagrada skrivenog blaga bit će ulaznica za besplatne predstave “Cvrčak i Mrav“ Teatra Naranča koja će se održati 3. veljače u 17.00 i 18.00 sati u DKC Pula.

Odgovori

Pin It on Pinterest