Humanitarna akcija “Zajedno za Mihaela”

Pulski humanitarac Marin Giljanović i Facebook stranica Trčimo ZA Mihaela u sklopu Humanitarne akcije Zajedno za Mihaela organiziraju veliku virtualnu humanitarnu utrku pod nazivom Trćimo ZA Mihaela koja će se odvijat tijekom cijelog mjeseca Veljače.

Mihael je 14-godišnji dečko rođen kao „palčić” s 23 tjedna gestacijske dobi. Takvo prerano rođenje povlači sa sobom razne posljedice i dijagnoze od kojih su samo neke: paralysis cerebralis, pedes equini, diparesis spastica, usporen govorni razvoj i još mnoge druge.

Ukupan prihod utrke usmjerit će se direktno na žiro račun humanitarne akcije Zajedno za Mihaela te će se koristiti isključivo u svrhu financiranja neurorehabilitacije uz dodatne fizikalne i logopedske terapije u privatnoj poliklinici Glavić u Zagrebu.

Iznos donacije/startnine jest simboličnih 10 eura ( i veće donacije su više nego dobrodošle )

Disciplina: Trčanje/hodanje 5km ili 10km.

Početak utrke: 01.02.2024.

Kraj utrke/kraj prijava 29.02.2024.

Utrka je posebna po mnogočemu. Nema pobjednika – pobjednici ćemo bit svi mi ako ostvarimo zajednički cilj a to je pomoć Mihaelu da stane na svoje noge. Možete hodat i/ili trčat, kad želite i gdje želite. Važno je samo da to napravite unutar navedenih datuma a najprije se prijavite uplatom startnine na žiro račun i javit se na službenoj Facebook stranici Trčimo ZA Mihaela ili na mail organizatora utrke Marina Giljanovića – maringiljanovic20@gmail.com kako bi vam se dodjelio i startni broj.

Uplatom startnine nudi vam se ispunjena srca i najposebniju zahvalnicu koju ćete dobit na kraju utrke.

Uplate startnine na žiro račun humanitarne akcije Zajedno za Mihaela u Addiko Banci: Ivan Guganović, organizator humanitarne akcije Zajedno za Mihaela, Runjačica 19, Premantura,52203 Medulin

HR5625000093108341645 s opisom plaćanja Trčimo ZA Mihaela.

Odgovori

Pin It on Pinterest