Prijave za nacionalne zajednice i manjine, vjerske zajednice, udruge proizašle iz rata i sindikalne organizacije

Objavljen Javni poziv za financiranje programa,  projekata,  manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije u 2024. godini

Grad Pula objavio je Javni poziv za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pula – Pola u 2024. godini.

Udruge i ostale neprofitne organizacije sukladno ovom Pozivu mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije, aktivnosti koje pridonose razvoju slijedećih prioritetnih područja: nacionalne zajednice i manjine, vjerske zajednice, udruge proizašle iz rata i sindikalne organizacije.
Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva iznosi 88.261,00 eura.
Pozivaju se udruge i ostale neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima iz Javnog poziva da se prijave za financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima od interesa za opće dobro.

Javni poziv je otvoren 30. ožujka 2024. godine, a dostupan je na web stranici Grada Pule: www.pula.hr ili na poveznici: https://www.pula.hr/hr/novosti/obavijesti/detail/26848/javni-poziv-za-financiranje-programa-projekata-manifestacija-i-aktivnosti-od-interesa-za-opce-dobro-koje-provode-udruge-i-ostale-neprofitne-organizacije-na-podrucju-grada-pule-pola-u-2024-godini/

Odgovori

Pin It on Pinterest