Predstavljanje odgojnog priručnika “Volim što sam te rodila, baš tebe, baš takvu, baš takvog” autorice Biljane Grbović

Ovoga četvrtka, 11. travnja, s početkom u 18:00, u Dnevnom boravku Rojca na redu je predstavljanje priručnika za roditelje pedagoginje Biljane Grbović.

Zanimljivog knjižno-stripovskog dizajna, odgojni priručnik “Volim što sam te rodila, baš tebe, baš takvu, baš takvog” dotiče praktične teme koje muče većinu današnjih roditelja i zbog čega je priručnik objavljen već u nekoliko zemalja.

Uz predstavljanje priručnika, Biljana Grbović će posjetiteljima održati i predavanje s praktičnim savjetima te dati odgovore na uobičajena pitanja roditelja – kako se postaviti u situacijama kada dijete ne želi učiti, ne želi pospremiti svoje stvari, kada je previše na mobitelu, kasno odlazi na spavanje, ne zna se snaći u društvu i brojna druga, istovremeno pružajući djetetu podršku kako bi se osjećalo voljeno i snažno pritom usvajajući radne navike i samodisciplinu.

Odgojni priručnik za roditelje Biljane Grbović rezultat je dugogodišnjeg obrazovanja i iskustva koje na svojim predavanjima i u praktičnom radu primjenjuje kao podrška velikom broju roditelja.

Predstavljanje priručnika i predavanje zakazano je za 18:00 u Dnevnom boravku Rojca.

Odgovori

Pin It on Pinterest