FUŠ je i ove godine najbolji izbor za prve edukacijske filmske korake

Kino Valli je ušlo u osmu godinu realizacije projekta FUŠ –Film u školi čiji je cilj edukacijskim ciklusima osposobiti učenike za razvijanje kulture gledanja i promišljanja filmova.Upravo je ovim programom nakon višegodišnjeg djelovanja razvijena vrlo dobra suradnja s vrtićima, osnovnim i srednjim školama na području Pule, ali i čitave Istarske županije te je tijekom sedam godina djelovanja više od 57000 djece vrtićke i školske dobi pogledalo kvalitetne edukativne filmske naslove iz Hrvatske, Europe i svijeta. Projekt se realizira uz potporu Grada Pule, Hrvatskog audiovizualnog centra te međunarodnih organizacija Europsko kino i Europski savez filmova za djecu (ECFA).

Kako se  program smišlja u suradnji s profesorima i filmskim stručnjacima i ove godine FUŠ nudi vrhunski prilagođene filmske naslove kao što su: „Hokus pokus, Albert“, „Moja sestra mršavica“, „Karstenov i Petrin divan Božić“, „Dnevnik Anne Frank“, „Čudovište Molly“ i mnoge druge.

Cijena ulaznice za grupnu projekciju filma iznosi 10,00 kn po osobi, dok učitelji/ce imaju besplatan ulaz. Sve dodatne informacije o rezervacijama i programu mogu se dobiti putem e-pošte na adresi fus(at)kinovalli.net, na broju telefona 099/493 83 54 ili u web knjižici.

http://www.pula.hr

Odgovori

Pin It on Pinterest