Najboljim poduzetnicima dodijeljena priznanja Hrvatske gospodarske komore

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Pule jučer su u pulskom galerijskom prostoru Sv. Srca dodijeljene godišnje nagrade komore najuspješnijim poduzetnicima u protekloj godini. Tim je povodom nagrađenim poduzetnicima čestitao pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je izrazio zadovoljstvo što je upravo Pula grad s najvećim brojem poduzetnika po broju stanovnika. “Poduzetnici su generator razvoja i naša je uloga kao Grada, omogućiti uvjete za kvalitetno poslovanje i stabilnu poslovnu klimu što neprestano i činimo. Poduzetnici su ti koji velikim dijelom doprinose društvu i vraćaju uloženo u društvenu zajednicu”, kazao je Miletić i svim nagrađenim poduzetnicima čestitao na uspjehu. Čestitkama se pridružio i istarski župan Valter Flego koji je pak naglasio važnost zajedništva koje u konačnici donosi rezultate.

Povodom 160 godina postojanja te iznimnog doprinosa razvitku hrvatskoga gospodarstva priznanje Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Pula uručeno je Uljanik grupi dok je povodom 60 godina postojanja te iznimnog doprinosa razvitku hrvatskoga gospodarstva priznanje dodijeljeno i Istarskoj kreditnoj banci Umag.

U kategoriji trgovačkih društava do 49 zaposlenih plaketa Zlatna kuna uručna je poduzeću BIFIX d.o.o. iz Buja, a priznanje je preuzeo diektor Ivan Štiglić. U kategoriji trgovačkih društava od 50 do 250 zaposlenih Zlatna plaketa uručena je poduzeću CALUCEM d.o.o koju je preuzeo direktor tvornice i član Uprave Alfred Blažina, a u kategoriji trgovačkih društava s više od 250 zaposlenih priznanje je pripalo VALAMAR RIVIERI d.d. koju je preuzeo predsjednik Uprave Željko Kukurin.

Nagrađenim poduzetnicima čestitala je i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Pule Jasna Jaklin Majetić i svima zaželjela poslovni uspjeh u godinama koje dolaze.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest