Promocija knjige “DA, I ? – priručnika za preživljavanje”

U dvorani Središnje knjižnice u četvrtak, 13. listopada 2016. u 18 sati održati će se prezentacija knjige “DA, I? – Priručnik za preživljavanje nakon padanja” autorice Lee Brezar.

“DA, I? – Priručnik za preživljavanje nakon padanja” knjiga je u kojoj autorica govori o svojim iskustvima oslobađanja od suvišnih strahova i prepreka na životnom putu, između ostalog nadahnjuje i poezijom. Ova promocija dio je autoričine jesenske turneje, a za sve kupce knjige na promociji u knjižnicama diljem Hrvatske autorica je pripremila iznenađenje u obliku Survival kita, paketa s unikatnom torbicom od recikliranog materijala, Melemom i knjigom, kojim poručuje kako je vrijeme da skupimo svoje rasute dijelove, stavimo melem na ranu i idemo dalje svojim putem.

“Preživjeti nakon padanja često je izazov, no svakako lakši ako ga prihvatimo otpuštajući dvjema malenim riječima: ”DA, I?”. Te izazove opisala sam u desetak poglavlja: popikavanje, padanje, ne mogu, borba, strah, LJUBAV, ustanite, ustrajte, otpustite i sloboda. Koliko god puta se popiknuli i posrnuli, pali, ogrebli koljena ili nešto treće, misao vodilja koja nam može olakšati mnoge životne okolnosti upravo je sažeta u naslovu knjige: DA, I,” rekla je Lea Brezar na zagrebačkoj promociji knjige.
Lea Brezar je poduzetnica, vlasnica tvrtke Dhar media koja djeluje po principima dharmičkog menadžmenta te je jedna od njegovih najvećih zagovarateljica u Hrvatskoj. Autorica je četiri knjige: Crveni planet (slikovnice za djecu), Oda godinama (zbirka afirmativnih pjesama) i Izvan okvira (praktičnog priručnika za postavljanje temeljnih načela u životu i poslovanju. Autorica je instalacija #odapoeziji, koja je krajem proljeća osvanula na zagrebačkim tramvajskim i autobusnim stajalištima, a čija je namjera bila nadahnuti slučajne i namjerne prolaznike poezijom.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest