Proglašen najljepši izlog jeseni

Izlog trgovine Kerver proglašen je najljepšim izlogom jeseni 2016. godine u sklopu nagradnog natječaja koji zajednički provode Turistička zajednica i Grad Pula.

Čestitke na osvojenoj tituli u ime gradonačelnika i svoje osobno uputila je pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja koja je poručila kako Grad ulaže veliki napor i značajna financijska sredstva u uređenje gradskih površina. Primjerice, u neposrednoj blizini ove trgovine nedavno je uređena Veronska i Fontička ulica, a pulska tržnica zahvaljujući raznim manifestacijama postaje centralno mjesto svakodnevnog okupljanja brojnih Puležana, dodaje Hajdić Golja. „Lijepo uređen izlog, poput ovog, dodatno doprinosi estetskom dojmu i čini Pulu još ljepšom i ugodnijim mjestom za život“ zaključila je Hajdić Golja koja je potom uručila dobitnicima nagradu i naljepnicu za naj-izlog.

„Uz pobjednički izlog bodove su odnijeli i drugoplasirana trgovina Max Mara, zatim Sisley koji se nalazi na trećem mjestu, trgovina kraš koja je četvrta te peti Plato concept store“ navela je direktorica TZ Pula, Sanja Cinkopan Korotaj pritom nadodavši da su uz pet prvoplasiranih izloga ocjene dobili i još cvjećarnice Florami i Arco Iris. Osim ovih trgovina pohvaljuju se i Benetton, Bio&Bio, Knjižnica umirovljenika, P….S….Fashion, Histria Sport te trgovina Romantic.

Katarina Dobronić i Aleksandra Benjak, djelatnice koje su zaslužne za ovaj inovativan izlog, zahvalile su se na dodijeljenoj nagradi te su zaključile kako će se i dalje truditi svojim kreacijama uveseljavati građane i grad činiti posebnim.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest