Teatar Naranča proslavio petu godišnjicu osnivanja

Sinoć je u Dječjem kreativnom centru u svima dragoj i veseloj dvorani narančastih stolica svoju petu obljetnicu osnivanja proslavio Teatar Naranča.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić zahvalio se na rođendanskom pozivu te je istaknuo kako svi koji su uključeni u ovaj kazališni projekt imaju pravo danas na njega biti ponosni. “Grad Pula je od samih početaka bio uz vas i ono u što možemo biti sigurni je da ćemo Vam i dalje pomagati u realizaciji vaših velikih ambicija i kreativnih ideja u budućnosti. Želim Vam od srca još mnogo uspješnih i veselih godina.” – kazao je Miletić.

Ravnatelj Tetara Naranče Luka Juričić prisjetio se prvih dana osnivanja “Naranče” te je izrazio nada da će jednog dana svi zajedno proslaviti i 50-tu godišnjicu. “Posebno bi se zahvalio gradonačelniku Miletiću i Gradu Puli koji su nas od samog početka podržali. Naši su ljudi pokazali da se uz puno volje i srca može postići zaista mnogo.” – zaključio je Juričić.

U svojih je pet godina postojanja Tetaar Naranča odigrao 528 predstava, od čega je bilo i 37 premijera, koje je ukupno pogledalo 90 000 gledatelja. U sklopu njihovog rođendana i “Svjetleći Divovi” će sutra navečer zasjati u prigodnoj i djeci dobro poznatoj narančastoj boji.

Odgovori

Pin It on Pinterest