Edukacija “Kako komunicirati s medijima” u Medulinu – 25.11. – 27.11.

avjet mladih Općine Medulin uz potporu Općine Medulin organizira edukaciju “Kako komunicirati s medijima”. Provoditelj edukacije je Kreacija j.d.o.o.

Edukacija je besplatna za sve polaznike, a odvijati će se kroz 3 dana. Prijava na edukaciju je obavezna, a prijave se zaprimaju do 23.11. ili do popunjavanja mjesta.

Termini edukacija:

– petak 25.11. (od 17:30-20:30),
– subota 26.11. (od 16:00-20:00) te
– nedjelja 27.11. (od 09:30-15:00) u Medulinu, 3mc.

Edukacija će sadržavati i pauze za kavu/odmor, a Savjet mladih osigurao je besplatnu kavu, piće i grickalice za sva tri dana edukacija, a u subotu i nedjelju i marendu za sve polaznike.

Kome je edukacija namijenjena?

– svim mladima sa područja Općine Medulin
– mladima koji se planiraju baviti poduzetništvom
– mladima koji obavljaju ili će obavljati funkciju osobe zadužene za komunikaciju s medijima
– udrugama, posebno osobama zaduženim za komunikaciju s javnosti i vidljivost

Edukacija će obuhvaćati interaktivno predavanje, diskusiju i praktične vježbe, a polaznici će naučiti osnove o svakom tipu medija, kako pristupiti pojedinom tipu medija, osnovne načine komuniciranja s medijima, što je adrema i press kit i kako ih koristiti, kako organizirati i voditi konferenciju za medije, kako dati izjavu za medije, ali i kako ostati u kontaktu i dobrim odnosima s medijima.

Prijavnica na linku :  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFwpy5__Gmyn2XdiJnLARGu9Hh8nm6b2HuNk8WgAqE_7PWdA/viewform?c=0&w=1

www.medulin.hr

Odgovori

Pin It on Pinterest