Gradonačelnik Pule čestitao Teatru Naranča peti rođendan

Pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za kulturu Jasminom Ninom Kamber primio je danas u prostorijama Komunalne palače predstavnike Teatra Naranča koji je nedavno proslavio svoju petu godišnjicu djelovanja.

„Čestitam vam na uspjehu polučenom kroz ovih pet godina, te na iznimnom trudu uloženom u razvoj dječjeg teatra koji iz predstave u predstavu uveseljava naše najmlađe sugrađane.“ izjavio je gradonačelnik pritom istaknuvši kako se raduje viziji razvoja Teatra te njihovim kreativnim idejama i ambicijama.

62e1884760

Grad će nastaviti podržavati rad Naranče u prostornom i materijalnom smislu te kroz poticanje nekog oblika suradnje s Gradskim kazalištem Pula, dodaje Miletić.

Zahvalu na neizmjernoj podršci koja traje od samog osnutka kazališta uputio je ravnatelj Teatra Naranče Luka Juričić koji je na prijem stigao u pratnji voditeljice marketinga i prodaje Sare Berčić te glumca i pedagoga Majkla Mikolića.

„U proteklih pet godina uspjeli smo ostvariti sve zacrtane ciljeve, a za budućnost imamo velike planove“ kazao je Juričić nadodavši kako je Naranča spremna za korak dalje te planira pokrenuti scenu za srednjoškolce.

9cad98fc29

U svojih pet godina postojanja Teatar Naranča odigrao je 528 predstava, od čega 37 premjera. Među izvedenim predstavama koje je ukupno pogledalo 90 000 gledatelja, našle su se i adaptacije najpoznatijih dječjih priča poput Zlatokose, Snjeguljice, Pepeljuge i Aladdina te mnogih drugih. Stoga, logično je zaključiti kako je riječ o najpopularnijem kazalištu za mlade u gradu.

Odgovori

Pin It on Pinterest