Počinju radovi na rušenju Medicinske škole Pula

Radovi na rušenju Medicinske škole Pula počinju sutra, u srijedu 22. studenog 2016. godine, a obuhvaćaju kompletno uklanjanje postojeće napuštene zgrade na adresi Ul. Rižanske skupštine 2, 52100 Pula.

Uvođenje u sam posao rušenja održalo se 21. studenog 2016. godine, na sastanku sa tvrtkom Vladimir Gortan d.d. Pazin, izvoditeljem radova na rušenju postojeće zgrade Medicinske škole Pula. Izvoditelj je odabran sukladno bagatelnom postupku Medicinske škole Pula te je dostavio najpovoljniju ponudu u sveukupnom iznosu od 185.097,30 kn s uključenim PDV-om. Usluga nadzora povjerena je tvrtci Singrad d.o.o. iz Poreča, a usluga obavljanja poslova koordinatora II tvrtci Assequi grupa d.o.o. iz Pazina.

Medicinska škola Pula je 12. lipnja 2014. godine prijavila početak radova sukladno navedenim aktima o gradnji. Izveli su se pripremni radovi gradilišta, radovi unutarnjeg rušenja, te deinstalacije opreme i uređaja, čime se spriječila možebitna opasnost po okolinu. Izvođač je bila tvrtka Vladimir Gortan d.d., a uslugu nadzora je pružala tvrtka Singrad d.o.o. iz Poreča. Vrijednost tih radova iznosi 31.421,01 kn s uključenim PDV-om.

S ciljem obustavljanja daljnje zlouporabe i devastacije građevine od strane nesavjesnih osoba, izvršena je prijava nastavka građenja, odnosno cjelokupnog rušenja postojećeg objekta 16. studenog 2016. godine. Predviđeno trajanje radova je do 13. siječnja 2017. godine.

Odgovori

Pin It on Pinterest