Inspire Me konferencija

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh).

Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice za manje grupe.

Neki od govornika su: Hermes Arriaga, Iva Soldo, Rob Anderson, Jan Kerekeš, Krešimir Mišak, David Skoko, Bruno Trapan, Dino Ravnić, Domagoj Ostović, Miroslav Šuvak, Jelena Fiškuš, Sean Poropat…

Kompanije Arenaturist, Transcom, Uniline, Infobip, CMG, Grawe, Samarcanda, eCroatia, Plus Hosting i Adecco predstaviti će mogućnosti za zapošljavanje.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i menadžera koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.

Više informacija o ulaznicama: http://bit.ly/2fs3nfw

Organizatori konferencije u Puli su Start-Up Udruga, poduzetnički portal ecroatia.info (eCroatia.info eIstra.info eKvarner.info), Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” i Istarska razvojna agencija

Više informacija o konferenciji na web stranici: www.inspiremekonferencija.com

 

Odgovori

Pin It on Pinterest