Četvrti tjedan manifestacije “Prosinac u Puli” donosi 48 programa

Četvrti tjedan manifestacije “Prosinac u Puli” donosi 48 programa u 7 dana. Tako će bogati ovotjedni program ponuditi raznoliki sadržaj na čak 16 lokacija koje će zadovoljiti ukuse svih generacija.

Već je u ponedjeljak na rasporedu Božićni koncert u crkvi sv. Antuna Muzičke akademije u Puli, dok u utorak u Domu hrvatskih branitelja započinje Božićni sajam kreativnosti koji traje do 24.12.. Isti dan na Tržnici(20.12.) od 10:30 možete poslušati Jazz Christmas koji će nastupati iduća tri dana. Četvrtak nam donosi odličan glazbeni program koji će se protezati do nedjelje a na Portarati redom nastupaju: Innuendo(22.12.), Let3(23.12.), Big Wave(24.12.), Franko Krajcar i grupa Indivia(25.12.). Za potpuni glazbeni tjedan pobrinut će se Uljanik s koncertima Bad copy-a, Prti bee gee-a i Baraba(23.12.), “U sjećanje na grupu KUD Idijoti”(24.12.) i Seasplash platforma sa Showcase party-em istog datuma. Uz sve nabrojano, svakako treba spomenuti i klizalište “Ledeni grad” na Karolini koje je otvoreno od 9 do 22 sata.

 Kao i svakog tjedna u prosincu Čarobna šuma na Giardinima također nastavlja sa svojim sadržajem. Tako će u najveselijoj “pulskoj šumi” u jutarnjim(10.00-12.00) i poslijepodnevnim(17.00-19.00) satima Djed Mraz slušati želje mališana, te su na repertoaru i  predstave Pipova božićna želja i Božićna bajkovnica Teatra Naranče.

Pozivamo Vas i na sve ostale programe u prosincu, a više informacija o samoj manifestaciji mogu se pronaći na istoimenoj facebook stranici ili na www.prosinacupuli.hr.

Odgovori

Pin It on Pinterest