Mega-hit “La la land” u Kinu Valli

 

Rekordni dobitnik čak 7 Zlatnih globusa, američki mjuzikl “La la land” ovog tjedna igra u pulskom Kinu Valli. Gledatelji ovaj najveći favorit za zlatnog kipića, imaju prilike pogledati večeras od 18:40 te u noćnom terminu od 21 sati u utorak i srijedu. U filmu nastupaju Ryan Gossling i Emma Stone u nezaboravnoj noćnoj priči o dvoje sanjara čiji se snovi isprepleću u vrtlogu pjesme i sudbine u atmosferi zlatnog doba Holywooda.

Fantastična i poučna drama Sedam minuta do ponoći, priča o dječaku koji u bijegu od svog nesretnog života stiže u svijet čudovišta, svoje pulsko gostovanje započinje 12. siječnja  u 17 sati.

Vrhunac mjeseca svakako je nova ekranizacija života najslavnije prve dame SAD-a Jackie Kennedy čiju režiju potpisuje Pablo Larrain, a koja premijeru u našem gradu ima u četvrtak, 26. siječnja u 17 sati. Istog dana svoju posljednju premijeru ima i dugogodišnji serijal Resident Evil, čije će posljednje poglavlje donijeti ljubiteljima horora i “survival” video igrica konačni obračun Mile Jovović u liku Alice s zlokobnom korporacijom Umbrela.

Ostatak bogatog siječanjskog programa Kina Valli možete pronaći na: http://www.kinovalli.net/program .

Odgovori

Pin It on Pinterest