U subotu nastavak 1. ŽRL započinje utakmicom Žrk Arena – Žrk Zamet Rijeka

 

Ovog vikenda nastavlja se 1. Hrvatska rukometna liga za žene, najelitniji rang ovog natjecanja. Na rasporedu je 11. kolo u kojem ce Žrk Arena ugostiti Žrk Zamet.

Arenašice se trenutno nalaze na dvanaestome mjestu koje nažalost ne osigurava ostanak u ligi tako da puljanke čeka težak posao za očuvanje prvoligaškog statusa.

Ali da u klubu ozbiljno misle o ostanku u ovome rangu govori i smjena dugogodišnjeg trener Nedeljka Lalića čije je mjesto preuzeo dosadašnji sportski direktor Želimir Popović, a njegova desna ruka do kraja sezone biti će Mihaela Lukšić.

Također,  novi stručni stožer u klub je vratio nekoliko igračica, Sabinu Mujkanović, Doru Vukić, Tamaru Šabić, Tanju Zečević i golmanicu Azru Bradarić.
Kratku najavu za subotnju tekmu dala je makedonka na vratima Arene Bisera Paskal : Nismo imali baš dobar početak sezone,  ali su se sada u klubu dogodile neke promjene i nadam se da će to biti pozitivan šok za sve nas.
Nadopunili smo igrački kadar i treniramo punom parom.
Drago mi je da u ekipi imamo nekoga kao što je Jelena Matičić, nas najbolji strijelac u dosadašnjem dijelu sezone koja će ja se nadam i dalje biti kobna za protivničke obrane.
Znamo šta nas očekuje i da nam neće biti lako ali se nikoga ne bojimo i sve ćemo utakmice odigrati sa srcem kao i do sada.
Svaka utakmica je priča za sebe i svaki nam je bod potreban. Iako su gošće iz Rijeke dobra momčad,  mislim da bi bodovi mogli ostati u Puli.
Pozivam sve ljubitelje rukometa da nam dođu u što većem broju dati podršku,  kako bi godinu počeli sa novom pobjedom i dva nova boda.
Utakmica je na rasporedu 28.01. s početkom u 19:00 h u Domu sportova Mate Parlov.
Ulaz je slobodan .

Odgovori

Pin It on Pinterest