Boris Babić kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan

 

OBJAVA ZA MEDIJE

 Boris Babić kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan

Boris Babić kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Kršan,  odlučeno je jednoglasno na nedavno održanoj sjednici Predsjedništva Općinske podružnice IDS-a.

Tom je prigodom predsjednik Općinske podružnice IDS-a Kršan Dino Čekada kazao kako mu je iznimno drago što je jednoglasno potvrđena kandidatura Borisa Babića:

– Jako mi je drago što u našim redovima imamo kvalitetnu osobu koja može novim idejama i snagom ubrzati razvoj općine Kršan koji je prijeko potreban. Stanje u Općini daleko je od idealnog, a lokalni izboru u svibnju idealna su prilika da se to promjeni, kazao je.

Čekada je također istaknuo kako „IDS želi i može preuzeti odgovornost za vođenje općine“ dodavši:

– Kako bi Općina Kršan napredovala i razvijala se, potrebna je prije svega uprava koja će služiti kao servis svim mještanima, uprava koja će znati valorizirati brojne potencijale naše općine te raditi na dobrobit svih mještana, a ujedno imati realne planove i provedive ciljeve za naredne godine, kazao je predsjednik Općinske podružnice IDS-a Kršan Dino Čekada.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Boris Babić zahvalio se svima na podršci kazavši da mu kandidatura predstavlja veliku čast, ali i odgovornost, koju će vjeruje znati opravdati maksimalnom predanošću i svakodnevnim angažmanom.

– Želimo li promjene moramo raditi puno i mudro, ali prije svega zajedno! Jedino tako možemo realizirati zacrtane projekte i postići željene rezultate. Naša općina ima velik potencijal, a prioriteti su svakako ubrzati gospodarski razvoj kao i razvoj poljoprivrede i turizma te otvoriti nova radna mjesta, kazao je Babić dodavši da „odluke ne smije donositi jedna osoba već je potrebno raditi kao tim“.

– Stoga, od danas sam svakodnevno na raspolaganju za sva vaša pitanja, prijedloge ali i kritike. Naš program za lokalne izbore nadopunjavat ću vašim konstruktivnim prijedlozima, a moj će rad biti profesionalan, pošten i predan, kazao je kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Boris Babić zaključivši da će „u razdoblju pred nama detaljno predstaviti program IDS-a za ubrzani razvoj Općine Kršan svim mještankama i mještanima općine“.

Odgovori

Pin It on Pinterest